Parkeren voor buurtbewoners

Innospares is de eigenaar van de Sint-Annahof. Deze bestaat uit de brandweerkazerne en ook uit de 6 parkeervakken achter de Sint-Annastraat voor de witte brandweerkazerne alsmede de 16 parkeervakken achter de Akkerstraat. In onderstaande tekening gaat het om de blauwe parkeervakken

De parkeerplaatsen bij de oude brandweerkazerne zijn afgezet met een parkeerpaal op het St. Annahof 1 in Tilburg: zes achter de St. Annastraat en zestien achter de Akkerstraat. Wij hebben deze parkeerplaatsen omgebouwd naar privé parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Wij hebben daarvoor onderstaande parkeerpalen aangeschaft. Iedere parkeerpaal heeft zijn eigen unieke sleutel.

Sinds de start hebben al 20 buurtbewoners een parkeervergunning voor deze privé parkeerplaatsen. De kosten bedragen € 30,00 per maand. Ook hebben wij premium parkeerplaatsen voor € 50,00 per maand, informeer hiernaar. Wij hebben nog enkele vrije parkeerplaatsen ter beschikking, dus wees er snel bij want op = op. 

 

Graag bieden wij via deze weg aan u de mogelijkheid om via Parkeren@sint-annahof.nl aan ons te laten weten waar uw voorkeur naar uit gaat, dit is waarschijnlijk een eenmalige unieke kans om uw eigen vaste parkeerplaats te huren en u dus nooit meer een plekje hoeft te zoeken. Het complete binnenterrein is na de herinrichting en de vernieuwing van het speelveld betaald parkeren.

Wij horen het graag het liefst per e-mail parkeren@sint-annahof.nl . Ook mag u bellen naar 06-31323459.